Yu-Gi-Oh og dets fantastiske univers

Yu-Gi-Oh, eller ”Spillenes Konge” som det også hedder på dansk, er et af verdens mest populære og største spiluniverser i historien. Siden Yu-Gi-Oh’s fødsel i 1990’erne har det vokset til en ikonisk status, hvor det har udvidet sig langt uden for Asien også.

Yu-Gi-Oh er en japansk manga lavet af Kazuki Takahashi, som indeholder hele 38 bind. Yu-Gi-Oh serien bygger på historien om Yugi Muto, en 15-årig dreng, der prøver kræfter med et legendarisk puslespil kaldet Millennium Puslespillet. Efter en masse mislykket forsøg formår han endelig at få samlet puslespillet, hvilket resulterer, at der bliver skabt et alter-ego af hans person indeni ham selv. Hans andet jeg står lidt i kontrast til hans person og identitet, hvilket betyder at hans nye alter-ego hjælper ham med at løse konflikter igennem forskellige spil.

Denne fantastiske historie var fundamentet for dette eventyrlige univers som vi kalder Yu-Gi-Oh og de populære Yu-Gi-Oh kort. Du kan købe Yu-Gi-Oh kort fra de helt små pakker til de kæmpe deck lige her hos Next Level Games.

Selve Yu-Gi-Oh spillet

I et normalt spil Yu-Gi-Oh kæmper to aktører mod hinanden i en 1-mod-1 duel om at være den første til at eliminere den anden spiller. Måden man gør dette i Yu-Gi-Oh, er ved at fratage alle din modstanders såkaldte livspoint. Hver spiller starter med 8000, hvor det gælder om at få din modpart helt ned på 0. Der er ikke én fast eller ideel vej til at vinde et spil Yu-Gi-Oh – Der er uendeligt mange muligheder! Og det hele er op til den enkelte spiller hvordan man spiller sine forskellige kort og hvordan man udnytter sine monstre, trap og spell kort.

De forskellige korttyper i Yu-Gi-Oh

Herunder er en hurtig gennemgang af de forskellige kortyper i Yu-Gi-Oh.

Monster kort: Disse kort indeholder alle dine monstre, som er dem der kan skade din modstander. Monster kort indeholder flere forskellige kort som Normal Monsters, Effect Monsters, Link monsters og mange flere.

Trap kort: Trap kort udgør diverse magiske egenskaber, som kan være en stor hjælp for dig i spillet. Det kan f.eks. styrke dine egne monstre eler gøre din modstanders monstre svagere. Et trap kort i Yu-Gi-Oh kan både aktiveres i din eller modstanders tur.

Spell kort: Dine spell kort er meget lig dine trap kort, da de også fungerer som en hjælp og assistance til dine monstre. Spell kort kan dog som udgangspunkt kun bruges i løbet af din egen tur, hvor der dog er få undtagelser indenfor spell kort.