Webdock tager det hårde arbejde fra dig

Det er Webdock. Vi tilbyder webhosting i flere forskellige lande, og fokus ligger på høj hastighed, uptime og stabil drift. Siden 1997 har Webdock været en af Danmarks førende aktører inden for webhosting. Vores kunder er blandt andet Microsoft, TV 2 samt en lang række SMV’er og privatpersoner.Vi har base i Danmark, men tilbyder vores ydelser i hele Europa. Det gør os til en af de få virksomheder, der kan tilbyde sine kunder webhosting, der er optimeret efter EU-regler. Vi tilbyder desuden løsninger til både store og små hjemmesider og webshops, hvorfor du med garanti også vil finde en løsning, der passer perfekt til dig. Ønsker du således at lære mere om Webdock samt deres ydelser, skal du altså blot læse med her.

Webhosting til både store og mindre virksomheder

Webdock tilbyder 4 forskellige webhosting løsninger, hvorfor deres priser også spænder bredt. Køb blandt andet deres billigste løsning for blot 4 euro i måneden. Helt generelt er deres priser udmærket prissat – især hvis man tager forbehold for de mange funktioner, som man får. Desuden er deres billigste løsning helt perfekt til nybegyndere. Webdock tilbyder en gratis domænenavnsøgning, hvilket gør det nemt for dig at finde det helt rigtige domænenavn til din hjemmeside. Du kan derfor roligt oprette en hjemmeside eller webshop hos Webdock uden bekymringer. Webdock leverer ikke kun webhosting, men også et hav af andre ydelser. Dette inkluderer blandt andet løsninger inden for it-support, grafisk design samt online markedsføring.

Start med Webhosting hos Webdock

Du kan derfor altid regne med Webdock, når du står over for et projekt inden for it. Webdocks scorer desuden 3,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket er en udmærket score. Dette er dog væsentligt mindre end mange andre webhosting udbydere. Til sammenligning scorer A2Hosting 4,9 og Webhuset hele 5,0. Dog skal det siges, at Webdocks ydelse generelt er bedre end deres pris taget i betragtning. Så står du og mangler det perfekte Webdock hvor du kan få en masse hjælp indenfor domæne, markedføring og andet. Så tag kontakten i dag, så vi kan sikre at du får den rette hjælp.