Velduftende og flydende sæber lavet på gammelt, dansk håndværk

Det har taget dem mange år hos Badeanstalten at udvikle flydende sæbe til body wash og flydende håndsæbe, der er baseret på ingen sulfater, men som skummer rigtigt, og som består udelukkende af rene, ægte, forsæbede olier. I udviklingen af de flydende sæber blev syntetiske, vaskeaktive stoffer fjernet for i stedet at tilføje rene forsæbede olier. Produkter, der er 100 % naturlige, biologisk nedbrydelige og selvkonserverende.

Håndlavet body wash fra Badeanstalten med dejlig, cremet skum

Body wash flydende sæbe fra Badeanstalten består ikke af sulfater, som traditionelle sæber gør. Den flydende sæbe består som sagt kun af forsæbede olier, der giver en skummende oplevelse og fylder luften med en dejlig duft.

Body wash fås i to varianter: Agurk og Mynte samt Gylden Høst. De to forskellige body wash består henholdsvis af en frisk duft af agurk og mynte og en afslappende duft af lavendel og cedertræ. Det særlige ved disse to flydende sæber er, at begge har et højt indhold af blødgørende glycerin, der efterlader huden silkeblød, frisk og klar til en ny dag.

For eksempel er body wash flydende sæbe, Gylden Høst fra www.badeanstalten.dk, beriget med vegetabilske olier som olivenolie og ricinusolie, som giver en mild og afslappende duft i badet.

Det er dog ikke kun flydende sæbe i form af body wash, der er lavet ud fra traditionelt håndværk og ud fra den oprindelige sæbeproduktion. Det er deres flydende håndsæber også.

En god gammeldags flydende håndsæbe, som er 100 % naturlig

Ligesom med body wash flydende sæbe, så tager det også mange år at udvikle den helt rigtige flydende håndsæbe. En flydende håndsæbe, som heller ikke består af sulfater, men derimod består udelukkende af forsæbede olier, blødgørende glycerin og dufte fra æteriske olier.

Hos Badeanstalten er der tre varianter af flydende håndsæbe, der med cremet skum samt bløde og rene egenskaber, fortjener at blive fremhævet. Der er tale om varianterne “Hvid The”, “Agurk og Mynte” og “Aktivt Kul”.

“Hvid The” er en flydende håndsæbe, der er tilført med hvid te, der er dyrket i bjergene i det sydlige Kina. En lækker håndsæbe med en god, skummende effekt.

“Agurk og Mynte”, som navnet indikerer i denne flydende håndsæbe, har en dejlig, forfriskende og lækker duft af mynte og agurk.

“Aktivt Kul”, som er en af de nyere håndsæber, er en sort sæbe med aktivt kul, som renser og giver en frisk duft af æteriske olier.

Du kan se mere om de lækre, flydende håndsæber inde hos Badeanstalten og gør dermed noget godt for dine hænder, når du vasker dem.