Toftild laver parykker til kvinder, der lider af hårtab

For rigtig mange kvinder er håret en stor del af deres identitet. Desværre rammes mange kvinder hver dag af forskellige sygdomme, der har en negativ indvirkning på håret. Det er derfor ikke unaturligt, hvis du oplever hårtab eller ekstremt tyndt hår, men det kan være hæmmende for selvtilliden.

Heldigvis er der hjælp at hente. Du behøver ikke at gå på kompromis med din kvindelighed, eller hvordan du ser dig selv, bare fordi du har tabt hele eller dele af dit hår. Der findes nemlig parykker til kvinder, der er specialfremstillet til lige netop dig, der lider af hårtab.

Parykker til kvinder, der ser helt naturlige ud

Tidligere var parykker til kvinder og mænd kendt for at se meget kunstige ud. Sådan er det heldigvis ikke længere – i hvert fald ikke hvis du vælger en paryk fra Toftild.

Toftild har specialiseret sig i at hjælpe mennesker, der lider af hårtab – eksempelvis på grund af sygdom eller genetiske betingelser, og med denne hjælp kan du leve et liv, hvor du ikke behøver at bekymre dig om dit hår. De har blandt andet markedets største udvalg af parykker til kvinder og forskellige alternative hårløsninger, som alle er i en utrolig høj kvalitet.
Deres parykker til kvinder og øvrige løsninger ser dermed meget naturlige ud, og andre vil derfor ikke kunne se, at du har en paryk på.

Derudover tilbyder Toftild også kyndig vejledning og rådgivning omkring valg af paryk, håropsætning og lignede. Du kan derfor få lige netop dén løsning, der passer til dig, din personlige stil og din livsstil.

Få en gratis mailkonsultation og hør mere om dine muligheder

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en paryk vil være den rette løsning for dig, eller hvis du har nogle spørgsmål omkring dine muligheder, så kan du få en gratis mailkonsultation hos Toftild.

Det eneste du skal gøre, er at sende en mail, hvor du beskriver dit hårtab samt dine ønsker. Du bedes også sende nogle billeder af dig selv og dit hår med, så de på den måde kan undersøge, hvordan de kan hjælpe dig bedst muligt med at finde den helt rigtige løsning.

Toftild har mange forskellige parykker til kvinder, du kan vælge imellem. Der er både maskinfremstillede og håndlavede parykker til kvinder i udvalget. Og du kan faktisk få din paryk med hjem allerede samme dag, hvis du vælger at besøge én af salonerne, der ligger i Aarhus, Aalborg og København.