Tidløst, moderne og unikt

Hvordan kan noget være både tidløst, moderne og unikt, spørger du måske. Trademark Living giver dig svaret. Trademark Living er design som er tidløst, moderne og unikt. Design med fingeren på pulsen. Pulsen er rå, industriel og genanvendelig. Trademark Living er nøjagtig det. de rå upolerede materialer blandes, som i leg, med de klassiske snit.

Møbler er mere end brugsgenstande

Møbler er først og fremmest bare møbler. En stol skal kunne bruges til at sidde på. Et bord er et spisebord, et køkkenbord, et sofabord, et sidebord eller et arbejdsbord. Et bord skal være designet så det kan bruges til sit formål. Derudover må det gerne være lækkert. Det må gerne se godt ud. det må gerne være lavet i fede materialer. Men udseendet bør være sekundært. Trademark Living laver møbler som opfylder deres formål og meget mere. det er super lækkert design med kant. Trademark Living giver dig møbler som er gode at bruge til deres formål, men de giver dig også noget mere.

Det rå look

Trademark Living kan tilføje noget til dit møblement. Hvis du i forvejen har indrettet dig pænt, hvidt og måske en anelse kedeligt, kan et enkelt møbel fra Trademark Living vende op og ned på det hele. Det rå look midt i stuen, mellem alt det pæne og hvide kan fortælle en helt anden historie om de mennesker der bor i dit hus. De er måske pæne og polerede på overfladen, men der slutter historien ikke.

Møbler er sladrehanke

Ud over funktion og udseende har møbler en tredje mission. De fortæller historier. Hos Trademark Living er historien helt unik. Historien er ikke kedelig. Dine møbler fortæller hvem du er. Kedelige møbler fortæller historien om kedelige mennesker. Bevares, det kan godt være dyre møbler, men hvis de stadig er kedelig fortæller de bare om kedelige rige mennesker. Pæne møbler i samme farvetone fortæller enten om manglende fantasi, eller et ekstremt behov for orden og overskuelighed. Trademark Living giver alting kant. Et helt møblement fra Trademark Living fortæller en overvældende og kraftfuld historie. Noget med overlevelse og ørkenstøvler. Et enkelt møbel eller to, fortæller ikke hele sandheden. Hemmeligheden som folk skal grave for at finde, findes i finessen. De små nuancer er det der gør os interessante. Ensartetheden gør os uinteressante. Afvigelsen er det lille spørgsmålstegn som får os til at ville vide mere. Trademark Living er det lille spørgsmålstegn i ethvert hjem.