Svensk undertøj i høj kvalitet – Resteröds tights

Har du prøvet de smarte og yderst behagelig Resteröds tights? Hvis svaret er nej så er det nu du skal slå til på disse behagelige og kvalitetsbevidste Resteröds tights som er fremstillet i bambus. Resteröds tights er produceret ud fra at det skal være en tight til den stilfulde mand som går op i det gennemførte look og det klassiske design hvor der samtidig er tale om en tight der er behagelig og ikke kravler op som man andre gange kan opleve. Resteröds tights er som sagt et behageligt produkt og i forhold til det stilmæssige så har man på underbuksekanten i toppen placeret virksomhedens logo der fuldender en stilfuld og komfortable tight.

Resteröds tights – et firma som tænker på bæredygtighed

Resteröds tights stammer fra et firma der blev dannet for over 80 år siden, og det har siden dag et været vigtigt at levere høj kvalitet men samtidig at give til dem man kunne give noget igen. Resteröds mantra er hele tiden optimering og at udfordre hinanden for på den måde at opnå produkter til kunderne som er af så høj kvalitet som overhovedet muligt. Det være sig indenfor design og look, men især det her med at producere deres produkter er noget der bliver gået meget op i. Man søger hele tiden efter at producere tingene via materialer som er “bedst” for jorden så man hele tiden er med til at styrke ressourcerne – kort sagt vil Resteröds kun producere produkter som ikke går udover miljøet.

Fremstilling og produktion af Resteröds tights

Resteröds tights skiller sig ud fra en del andre produkter på markedet ved at blive fremstillet i bambus hvilket er med til at sikre kvaliteten og følelsen af at bære en kvalitets Resteröds tight. Bambus er noget der vokser hurtigt og derfor kommer det hurtigt tilbage i naturen så på den måde kan man tale om bæredygtighed. Fremtidens materiale indenfor tøjverdenen siges at være lyconell hvilket Resteröds tights også anvender. Når man producere produkter med lyconell er mindsker man også brugen af vand til produktionsfasen. Derudover anvendes der også økologisk bomuld i produktionen af Resteröds tights. Udover selve det at have fokus på bæredygtighed i produktionen af produkterne ligger der også stort fokus i at emballagen skal være så god for miljøet som overhovedet muligt. Resteröds bruger genbrugspap og arbejder indenfor at nå frem til en verden hvor man arbejder uden plast når det kommer til emballage. Og når det kommer til levering af produkterne ud til hele verden så bidrager man også til miljøet ved at sejle varerne ud fremfor at flyve dem fra destination til destination.