Stotlokalsporten.dk – til dig, der vil støtte et godt formål

Ja, den er god nok. Ønsker du at støtte et godt formål, så kan du med stor fordel besøge stotlokalsporten.dk. Dette er nemlig en hjemmeside, der er både webshop og fond. Og nu spørger du måske dig selv? Hvad er det egentlig, jeg støtter, hvis jeg køber noget fra deres webshop? Jo, det ligger lidt i navnet – du støtter lokalesporten i Danmark. Når du enten vælger at støtte stotlokalsporten.dk med et fast beløb eller ved at købe fra deres webshop, så støtter du nemlig de små lokale sportsklubber rundt omkring i hele Danmark – og du kan helt selv vælge, om du ønsker at støtte en bestemt klub eller blot formålet generelt! Og lyder det som noget for dig, så læs mere om arbejdet her eller besøg allerede nu stotlokalsporten.dk.

 

Hvordan støtter jeg min klub gennem stotlokalsporten.dk

Ønsker du således at komme med på rejsen, er det faktisk ret nemt for dig at komme i gang. Du skal blot gå ind på stotlokalsporten.dk. Herfra kan du vælge lige præcis den forening, som du ønsker at støtte – og du kan vælge mellem foreninger i hele Danmark. Herefter skal du beslutte dig for, om du ønsker at købe én eller flere af de produkter, de tilbyder på deres webshop, eller om du blot ønsker at støtte med et symbolsk beløb. På hjemmesiden kan du se alle produkterne, som alle er fra sponsorerer, der har valgt at støtte projektet – og der vil naturligvis komme flere på løbende. Resten klarer stotlokalsporten.dk. De sørger altså for, at de penge, du har støttet med, kommer ud til den klub eller forening, som du har valgt at støtte.

 

Stotlokalsporten.dk – hvor meget støtter jeg med?

Hele ideen med indsamlingen, der bliver lavet gennem til stotlokalsporten.dk, er at give private borgere som dig samt små og mellemstore virksomheder i lokalområdet muligheden for at støtte op omkring foreningslivet i sin lokalsportsklub. Vælger du således at købe et produkt gennem webshoppen, vil 30% af produktets pris gå til din lokale klub, mens det er 91%, hvis du vælger blot at indbetale et beløb. Så skynd dig ind på stotlokalsporten.dk allerede i dag og støt din lokale sportsklub – det vil lokalsamfundet helt sikkert nyde godt af!