Stort udvalg af flotte vielsesringe

Når du finder vielsesringe, som du kan lide, er det naturligvis fordi du synes, at ringen er flot, og du kan lide stilen. Hos BARTOLI Copenhagen har de mange smukke designs at vælge imellem – ringene kan være blanke eller matte i overfladen. Nogle ringe fås med mønstre i overfladen eller med en børstet struktur, så hvis du er på udkig efter matte guld vielsesringe eller børstede guld vielsesringe, har de mange muligheder. Men udover ringens design er det også vigtigt, at ringen sidder godt på fingeren og er behagelig at have på. For at tjekke dette, inden du køber, kan du bruge en ringmåler til at måle din fingerstørrelse. Dette vil sikre, at din vielsesring vil passe perfekt og vil være behagelig at have på hver dag. Find din næste vielsesringe hvidguld i dag og se om den ikke er noget for hende.

Find det rigtige vielsesringe sæt

Vielsesringssæt fås i mange smukke designs og i høj kvalitet hos BARTOLI Copenhagen. Du kan få sæt i guld, hvidguld, rosaguld, palladium, platin og titanium. Der er et stort udvalg af vielsesringe, hvor der er ringe i mange forskellige stilarter og designs. Den klassiske eller traditionelle vielsesring er den almindelige guldring uden forskel på brudens og gommens ringe. Disse ringe kan indgraveres med navn og dato for brylluppet. Vielsesringssæt fra BARTOLI Copenhagen er perfekte til par, der ønsker matchende ringe, som symboliserer deres kærlighed og engagement over for hinanden.

Vielsesringe af høj kvalitet i forskellige prisklasser

Vielsesringe i hvidguld bliver et stadig mere populært valg for par, der skal giftes. Metallets smukke hvide farve er attraktiv for mange, og den fremhæver også diamanternes gnist. Hvidguld er en blanding af guld og andre hvide metaller, såsom sølv eller palladium, som giver det sin lyse, sølvfarvede farve. Hvidguld er også rhodineret, hvilket gør det endnu mere modstandsdygtigt over for ridser og slid. Titanium vielsesringe er et godt valg for dem med allergi over for andre metaller, da titanium er meget allergivenligt. Titaniumringe er også lette, hvilket gør dem behagelige at bære for dem, der ikke er vant til at bære smykker. Titanium er også holdbart og modstandsdygtigt over for slid, hvilket gør det til et godt valg til en vielsesring.