Staldinventar fra PC Maskiner – med fokus på kvalitet og velfærd

Er du i gang med at bygge ny stald, eller skal du modernisere de gamle bygninger med splinternyt staldinventar?

Hos PC Maskiner kan du finde en lang række forskelligartet staldinventar af den højeste kvalitet – lige fra specialudviklede foderautomater til kalvevogne og diverse hytter til husdyr.

Kort sagt alt, hvad du har brug for i selve stalden og de omkringliggende områder.

Produkterne fra PC Maskiner sigter mod alle husdyr såsom grise, køer og heste, hvorfor de kan skræddersyes efter de ønskede behov. De er desuden kendetegnet ved, at man altid har indtænkt både funktionalitet, ergonomi og smarte løsninger i selv de mindste detaljer, så de dels skaber trivsel for husdyrene gennem hele deres levetid og gode arbejdsvilkår for staldmedarbejderne.

Det handler kort og godt om at skabe den bedste form for velfærd for alle parter. Hjertet er således altid med i produktudviklingen hos PC Maskiner, samtidig med at du får den ypperste kvalitet.

PC Maskiner – med en række topbrands inden for staldinventar

Når du shopper staldinventar hos PC Maskiner, får du direkte adgang til en række topbrands, der enten er egenudviklede brands eller er blevet opkøbt af virksomheden inden for de seneste år.

Eksemplerne tæller Flexi Bokse og Spøttrup Hytten, der primært er kendt for at producere henholdsvis hestebokse og grisehytter. Spøttrup Hytten er bl.a. blevet populær og prisbelønnet grundet grisehyttens særlige indretning, der forhindrer, at soen ligger smågrisene ihjel.

De mange erfarne brands bevirker, at du kan finde specialiseret staldinventar fra PC Maskiner fra de bedste i branchen på ét og samme sted.

Så få hjælp af PC Maskiner til at sammensætte den perfekte pakke – du kan også få teamet til at hjælpe dig med selve opsætningen. Hos PC Maskiner sætter man en ære i at gøre arbejdet ordentligt så du er sikker for at ende ud med at produkt der lever op til alle dine forventninger.

Få løst alle hverdagens udfordringer i stalden

PC Maskiner er bygget op om glæden for mekanik og udviklingen af innovative løsninger. Det bliver i høj grad afspejlet i produktsortimentet. Her bliver der løbende udviklet nyt og spændende staldinventar, der løser forskellige udfordringer i stalden. Det kan f.eks. være foderautomater med gitterlåg, der forebygger spild, hydrauliske snegle for nøjagtige udfordringer samt særlige transportkasser og foderhytter, der tager højde for dyrenes rutiner og individuelle behov.

Få tilbud på staldinventar allerede i dag

Er du interesseret i staldinventar fra PC Maskiner, kan du tjekke produktkataloget på hjemmesiden. Du kan også både ringe eller udfylde en online formular, hvis du ønsker at høre nærmere om, hvordan du kan indrette din stald på bedste vis.