Søger du stald lamper, står Dan Egtved klar

Dan Egtved har et stort udvalg af gode produkter til landmanden. Læs bl.a. her om stald lamper og om en smart drikkekop til hest.

Hos Dan Egtved kan du få varmende stald lamper

Dan Egtved har produceret udstyr til landmænd og bondegårde i årtier og er nogle af de førende på markedet inden for robust kvalitetsudstyr til kvæg- og landbrug. Uanset om du arbejder med kvæg eller med afgrøder, så ved du, at udstyret til din gård er uundværligt og en stor hjælp i hverdagen. I gamle dage arbejdede der mange mennesker på store farme, og de arbejdede næsten i døgndrift, for der er ufatteligt mange tids- og energikrævende opgaver. Specielt hvis man ikke har teknologiens hjælp. Tænk bare at skulle pløje en mark ved hjælp af okser og plove, at skulle høste med le og malke alle køerne ved håndkraft. Heldigvis findes der mange gode hjælpemidler til moderne landmænd. På www.dan-egtved.dk kan du finde et hav af godt udstyr til især kvægbrug – som eksempelvis stald lamper. De har stald lamper i høj kvalitet, som kan holde dyrene varme om vinteren og sikre, at de nyfødte grise og kalve får en god start på livet og holder den rette kropstemperatur. Stald lamper er uundværlige til stalde med nyfødte dyr, så de kan holde den rette kropstemperatur om vinteren. Du kan finde forskellige moderne løsninger, med lang levetid og høj varmeeffektivitet. Læs mere om stald lamper på hjemmesiden.

Automatisér vandforbruget med en drikkekop til hest

Når det kommer til store dyr, så handler en stor del af hverdagen om foder. Store dyr spiser enormt meget, og ens fodersystemer skal være effektive og velfungerende, ellers kan man spilde meget tid som landmand. Hos Dan Egtved kan du finde alt i gode foder- og drikkesystemer til alle slags hus- og landbrugsdyr. De har bl.a. en smart drikkekop til hest, som hesten selv aktiverer ved at trykke på en knap med mulen. Det sikrer dig, at vandet altid er friskt og aldrig ligger og bliver dårligt i drikkekoppen. En automatisk drikkekop til hest har også den fordel, at den er frostfri. Når vandet er rindende, så fryser det ikke til is om vinteren. Der findes andre frostfri systemer til fritgående køer og heste, som står på marken om vinteren. Vandrøret kan graves ned i jorden, hvor frosten ikke når ned og på den måde sikres frostfrit. Hvis du søger en god drikkekop til hest, så kan du helt sikkert finde den rette model i butikken. De har mange forskellige at vælge imellem, og vil uden tvivl kunne rådgive dig til at finde den helt rette model. En drikkekop til hest er et uundværligt redskab i hverdagen for hesteejeren og for dyrene selv.