Pas på din hund med den perfekte hundesele

Har du en hund, som du passer rigtig godt på? Ønsker du at gøre det så behageligt for din hund som overhovedet muligt, når I er ude og gå tur? Så bør du anskaffe dig en hundesele.

Flere og flere hundeejere vælger at gå væk fra den klassiske hundesnor og bruger hundesele i stedet. Dette skyldes, at hunde kan gøre skade på sig selv, hvis de trækker for meget i halsbåndet. Hundene kan nemlig få nakkeproblemer med halsbånd, hvilket kan føre til en ustyrlig og modvillig hund, når I er ude og gå. Bruger du i stedet en hundesele rykker du trykket fra snoren til brystregimentet og forbenene, og på den måde skåner man hundens hals. Hundeseler findes i mange forskellige farver og størrelser, alt efter hvilken type hund du har, og derfor er der med garanti også en hundesele til lige netop din hund.

Hvis dette lyder som noget for dig og din hund, så finder du her din næste hundesele.

Sådan finder du den perfekte hundesele til din hund

Det vigtigste for en hundesele er, at den er behagelig for din hund at bære. Den skal passe og hverken nive eller gnave og være skånsom for pelsen. Da din hund bruger selen i både vind og vejr, er det vigtigt at vælge en sele af god kvalitet, som kan holde i mange år. Derfor finder du hundeseler af slidstærke smuds- og vandafvisende materialer med blød åndbar polstring.

Disse seler er også ergonomisk designede for at skåne nakke og ryg regioner mod træk og vrid, og dermed bliver det en mere behagelig situation for din hund at gå en tur. Selerne kan variere fra hinanden i pasform grundet forskellige mærker og designs. Trods anvisninger i forhold til din hunds vægt, er det altid smart at prøve selen inden køb. Alle hunde er nemlig forskellige og samme antal kg. i vægt betyder ikke samme kropsbygning og styrke. Desuden finder du seler med håndtag på ryggen, således at du hurtigt kan tage fat i din hund og få kontrol uden brug af snor. Derudover finder du også muligheder for at fastgøre to liner, én centralt på ryggen og én på brystet. Du kan også vælge en hundesele, som din hund skal træde ind i istedet for at have over hovedet.

Du får altså meget mere kontrol over din hund med en hundesele, og du vil med garanti opleve en bedre følelse, når du går med din hund i sele.