Oplev perfekte målinger med en totalstation

Leica totalstationer er et af de mest pålidelige instrumenter på markedet i dag. Med alle vores totalstationer kan du koncentrere dig om dit arbejde, når du arbejder under udfordrende forhold med vanskelig geometri, fordi opsætning er nemmere end nogensinde før takket være Leica Dynamic Lock . Du kan også nyde godt af AutoHeight , som fremskynder målingerne, selv i vanskeligt terræn eller hvor eksisterende strukturer er i vejen. Og alt dette sker uden at gå på kompromis, når det gælder nøjagtighed: Totalstation fra Leica Geosystems er de eneste instrumenter, der leverer totalstationsnøjagtighed oven i alle disse fordele. Læs om totalstation her, så du kan koncentrere dig om dit arbejde i stedet for at skulle rode med indstillinger eller bekymre dig om målinger, der ikke er i overensstemmelse med specifikationerne.

Funktionalitet med en totalstation

MS60 MultiStation er det mest kompakte medlem af Leica Nova Totalstation familien og er designet til at gøre dit arbejde lettere i forbindelse med alle de opgaver, du skal udføre. Uanset om du anvender den som totalstation til konventionelle målinger på byggepladser eller bruger den i 3D-laserscanningstilstand og derefter skifter problemfrit over til totalstations- og GNSS-dataindsamling (Global Navigation Satellite System), vil du sætte pris på dens kraft og alsidighed. Udnyt dens avancerede funktioner, mens du arbejder på udfordrende projekter med kompleks geometri: Dynamic Lock registrerer automatisk, når Total Station-funktionaliteten er blevet aktiveret, og justerer i overensstemmelse hermed for mere effektive løsninger; AutoHeight muliggør ekstremt nem opsætning, selv i vanskeligt terræn eller hvor eksisterende strukturer er i vejen – et enkelt tryk på en knap er alt, hvad der skal til. Leica Nova MS60 Totalstation er ultra-pålidelig med et robust design og den berømte Leica Hybrid totalstation teknologi, der sikrer nøjagtighed. Samtidig er det et ergonomisk produkt – kompakt i størrelsen og alligevel let at betjene, så du kan forbedre produktiviteten og samtidig reducere træthed.

Perfekte målinger hver gang med en totalstaion fra Lecia

Du kan altid opnå perfekte målinger hver gang med en totalstation fra Leica Geosystems. MS60 MultiStation er en del af den nye generation af totalstationer til krævende fagfolk, der kombinerer totalstationsfunktionalitet med 3D-laserscanning og GNSS-tilslutning for øget effektivitet i en enkelt højtydende pakke. Resultatet? Det bliver nemmere for dig at gennemføre projekter præcist og effektivt, selv når du arbejder i komplekse miljøer, hvor mange forskellige funktioner er nødvendige – noget, der ikke altid er let at opnå.