Oplev kulturrige Århus

Århus er Danmarks andenstørste by, og byen er fyldt med kultur, kunst, historie og ikke mindst god mad. Her får du tips til, hvordan du kan få det bedste ud af en tur til Århus.

Sådan holder du dig opdateret på Århus

Hvis du ønsker at holde dig opdateret på, hvad der sker i Århus, så kan det være en god idé at følge med på Se her. Her kan du få både nyheder, kultur og madanbefalinger, så du altid er opdateret på, hvad der sker i Århus.

Besøg de lokale museer

Århus er i sig selv et kulturmuseum, og der er masser af interessante museer, du kan besøge, når du er i byen. Fra det gamle rådhus, der er fra 1930-tallet, til ARoS kunstmuseum, der er et af nordens største kunstmuseer. Der er noget for enhver smag, når det kommer til museer i Århus.

Tag en tur i botanisk have

Århus botaniske have er et dejligt sted at besøge, hvis du ønsker at slappe af og få luftet tankerne. Haven er fyldt med planter og træer fra hele verden, og det er et fantastisk sted at få et kig ind i naturen. Haven er også et dejligt sted at gå en tur, og selv om det kan være koldt i Århus om vinteren, så er det stadig et fantastisk sted at besøge.

Spis god mad

Århus er en by fyldt med mad. Fra Streetfood, til de lokale restauranter, der serverer god mad. Der er noget for enhver smag, og det er en god måde at opleve Århus på, at smage på de lokale specialiteter.

Oplev Århus

Århus er en af Danmarks bedste byer, når det kommer til kultur og mad. Der er masser af ting, du kan opleve, og det kan være en god idé at følge med på de lokale nyheder, så du altid er opdateret på, hvad der sker. Derudover er det en god idé at opleve de lokale museer, tage en tur i den botaniske have og smage på den lokale mad, når du er i Århus.