Ny rollator – brug for mere hjælp i hverdagen?

Måske forbinder du umiddelbart rollatoren med ældre beboere på plejehjemmet, men den kan også være dybt nyttig i en lang række andre tilfælde. Det kan f.eks. være i forbindelse med handicaps, svære kræftforløb med svækket muskulatur, balanceforstyrrelser eller ved begyndende Parkinson-lignende tilfælde, hvor der opstår en langt højere risiko for fald. Konstruktionsmæssigt ligner de fleste modeller måske nok hinanden, men kigger du nærmere efter, vil du snart opdage, at det ikke er ligegyldigt, hvilken model du vælger. Det afhænger nemlig af dine behov.

Hvordan ønsker du at bruge din rollator?

En rollator kan anvendes i forskellige situationer, og der vil også være stor forskel på, hvad den enkelte bruger har brug for. Har du f.eks. evnen til at tage ud på køreture og bevæge dig rundt i det fri, så er en foldbar udendørs rollator det ideelle valg. Er du på farten ganske ofte, evt. med din medhjælper eller pårørende, kan det være en idé også at tænke på vægten. Den største forskel på de udendørs og indendørs modeller er hjulene, så de passer til de forskellige underlag. Du kan dog uden problemer finde en let model i praktisk design til udendørs brug. En indendørs rollator er typisk smallere i designet, da den skal være nem at bruge i hjemmet.

SeniorSalg.dk – et stort udvalg af rollatorer

Den danske webshop SeniorSalg.dk har et både bredt og velassorteret udvalg af rollatorer og andre hjælpemidler. Der er derfor mulighed for at finde en lang række af produkter, der giver selvstændighed og frihed i hverdagens mange gøremål. Du får desuden tilbudt konkurrencedygtige priser, så du får råd til også at finde det rette tilbehør.

Har du overvejet ekstraudstyr til din rollator?

Skal du kunne have dine indkøb med hjem? Har du brug for at medbringe din stok? Eller savner du et lille ryglæn til hvilepauserne? Hos SeniorSalg.dk kan du foruden rollatorer også vælge blandt en langt række af forskelligt tilbehør. En bakke, kurv eller taske er som regel noget af det vigtigste udstyr, så det er nemt at have tasker, indkøb og andet med på turen. Et ryglæn til sædet kan også vise sig at være en uvurderlig støtte, når der er brug for et pusterum. Hvis du selv kan køre afsted på din elscooter, kan en holder til transport også være én af de mange ting, der giver dig ekstra frihed i hverdagen.