Ny burgerbar? Her er alt du skal bruge til moderne indretning

Burgeren er ikke nogen dansk opfindelse, men den lækre bolle med bøf er ikke desto mindre blevet en af danskernes foretrukne menuer, når der skal noget lækkert indenbords. Der findes næsten ikke et menneske i dette land, som ikke værdsætter en god burger, og derfor vil der altid være efterspørgsel efter en burgerbar med gode burgere i dit lokalområde.

Men at starte en god burger handler ikke kun om at fremtrylle en lækker opskrift med verdens bedste burgere. Der skal også være styr på alt det, der omgiver de saftige bøffer, så kunderne får lyst til at komme indenfor i din burgerbar igen og igen, og så de hårdtarbejdende mennesker i køkkenet får du bedste forudsætninger for at lave nogle lækre burgere dagen lang.

Der skal således tænkes grundigt over en god burgerbarindretning både i restauranten og i køkkenet.

Alt det vigtige køkkenudstyr til burgerbarindretning

Det er i køkkenet, de lækre burgere skabes, og derfor skal køkkenet naturligvis også indeholde alle de køkkenmaskiner, som gør det muligt at lave en lækker menu så nemt og hurtigt som muligt.

Men hvilket køkkenudstyr er mest essentielt, når du skal i gang med at stege burgere? Det gode ved at starte en burgerbar er, at du kan komme i gang med meget lidt udstyr, men der er selvfølgelig alligevel nogle ting, du har brug for.

Det gælder bl.a. for:

  • Stegeplade: du skal bruge et sted til at grille alle de lækre bøffer, og her er en stegeplade et oplagt valg

  • Brødvarmer: når burgerbollen skal varmes, sker det nemmest med en professionel brødvarmer

  • Frituresteger: pommes frites er en fast del af en burgermenu, og derfor er en frituresteger helt uundværlig i enhver burgerbar. Friturestegeren kan også bruges til mange andre ting som eksempelvis løgringe

  • Udsugning: her er et industriemfang det bedste valg, når stegeos skal eskorteres udenfor