Mange fordele ved whiteboardtavler

Ønsker du at skabe bedre overblik i hverdagen? Mangler du noget til enten klasseværelset, mødelokalet eller bare til at have derhjemme, som kan give dig et visuelt overblik? Så er det måske whiteboardtavler, som du er på udkig efter.

Man finder whiteboardtavler i stort set alle klasseværelser og hos mange danske virksomheder. Dette er der mange gode grund til. Whiteboardtavler kan nemlig mange forskellige ting, som kan hjælpe i flere situationer. Med sådan en tavle får du både en tavle, som man kan skrive på og en projektorflade, hvis du skal fremvise et powerpoint, slideshow eller lignende. Du får altså et moderne alternativ til en kridttavle, som kan meget mere. Du kan nemt rengøre whiteboardtavler efter brug med tuscher, så de er klar til at blive skrevet på igen. De fleste whiteboards er også magnetiske, således kan du også bruge den som opslagstavle. Det er det oplagte sted at samle mindmaps, to-do-lister og mange andre informationer.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af whiteboardtavler.

Sådan rengører du bedst whiteboardtavler

Langt de fleste ting, vi bruger i dagligdagen, kræver vedligeholdelse. Dog kræver whiteboardtavler ikke så meget vedligeholdelse, fordi sammenlignet med en kridttavle så sviner whiteboardtavler ikke. Du kan altså skrive og tegne helt uden at blive omringet af kridtstøv. Det anbefales at du bruger en mikrofiberklud til at rengøre dit whiteboard med, således undgår du ridser og får det perfekte resultat. Du kan også få en særlig rens til din tavle, som sørger for, at den holder sig pæn længst muligt. På den måde får du altså glæde af din tavle i rigtig lang tid.

Når det er sagt, så kan du jo slå fantasien løs og bruge dit whiteboard til lige præcis det, du ønsker at bruge den til. De findes i mange størrelser og designs, så der er med garanti noget, der falder i din smag. Du kan købe whiteboardtavler med forskellige overflader til forskellige formål. Hvis du eksempelvis skal bruge det til musiklokalet, kan du vælge en tavle, der har linjer til et musikalsk nodesystem. Du kan bestemme alt fra størrelse og ramme til model og print.