Madkasser og madposer fra Natural Living

Du kan modarbejde belastningen af klimaet og miljøet, når du benytter produkter fra Natural Living. De har fokus på, at det skal være nemt at bruge hverdagsprodukter af høj kvalitet, som er miljøvenlige. Deres produkter er typisk brugt i mange familier såsom madkasser, madposer og drikkeflasker m.m. Hele deres sortiment kan du se på deres webshop, www.naturalliving.dk.

Madkasser i miljøvenligt stål fra Natural Living

Med virksomhedens genanvendelige madkasser i stål, har du mulighed for at opbevare både kold og varm mad i mange timer. Madkasser fra Natural Living hverken tager eller afgiver smag. De er fremstillet af stål, som er fødevaregodkendt. Derudover indeholder de ingen problematiske eller hormonforstyrrende stoffer, hvilket gør at du roligt kan benytte dem til dagligdagsbrug. Virksomheden har et bredt udvalg af madkasser i forskellige former og størrelser. Derfor er der formentlig også en version, der fanger din interesse. I modsætning til de gængse madkasser i plastik, som mange har, så er dem på webshoppen fremstillet i rustfrit stål. Det betyder, de er fri for ftalater og andet, der kan gøre dig bekymret over, at dit barn skal i kontakt med det. Der medfølger en snackboks til nogle af modellerne, som i stil med kasserne også er i rustfrit stål. Har du behov for og interesse i det, så kan der tilkøbes flere snackbokse. En snackboks er meget praktisk, og der kan være 2 i de madkasser, som har flere lag.

Du kan få smarte, økologiske madposer

Hos Natural Living kan du købe forskellige madposer. Deres madposer er et enkelt og simpelt alternativ til traditionelle indkøbsposer af plastik. Med virksomhedens madposer kan du nemt have dem med på indkøb. De er oplagte at tage med, når du skal købe frugt og grønt eller hente brød hos bageren. Poserne egner sig til stort set al opbevaring, f.eks. sko, tøj, legoklodser, perler og meget andet. Madposerne er produceret af GOTS certificeret økologisk bomuld, som er en garanti for et økologisk og bæredygtigt produkt. Virksomheden har også 2 bomuldsposer fra The Organic Company. Nogle af dem fås i net, hvilket gør det nemt at anvende dem til dagligvarer i løsvægt, da man nemt kan se, hvad de indeholder. De har en stor og overskuelig webshop, hvor du kan købe dine varer og få dem leveret til døren. Der er fri fragt ved køb over 399 kr. Derudover har de en god gennemsnitsscore på Trustpilot på 4,7. Ønsker du dig nogle af deres madposer, så bliver de leveret inden for 1-3 dage. Med en aftale kan du også hente dine varer på deres adresse i Roskilde, hvis det passer dig bedre.