Lej landbrugsmaskiner og få hjælp til dine opgaver

Står du og mangler maskiner til dit landbrug? Eller måske har du ikke et helt landbrug, men du har en stor, dejlig have, som du kunne have brug for lidt hjælp til at vedligeholde? Hos Lyngfeldt finder du maskiner i alle størrelser, som du kan købe eller leje, så du kan få hjælp til lige din opgave, du står overfor. Kontakt Lyngfeldt nu for at finde ud af, hvordan de kan hjælpe dig.

Landbruget i rivende udvikling

Der går ikke en dag, hvor landbruget ikke bliver nævnt i de store medier rundt omkring i landet. Landbruget spiller en afgørende rolle i vores land, økonomisk og kulturelt, og det er med rette, at der bliver snakket så meget om det. Hvordan det skal udvikle sig i fremtiden, hvilket ansvar landmændene skal tage på sig i forholdet til forskellige udledninger, det er alle sammen spørgsmål, som Christiansborg politikerne ivrigt diskuterer langt væk fra den mindste antydning af muld.

Virkeligheden er jo, at der allerede bliver gjort meget, ikke kun på det lovgivningsmæssige, men også ude i lokalsamfundet, tænker enhver landmand over, hvordan de kan være med til at efterlade en bedre jord til børnebørnene. Forandring starter med de mindste skridt, såsom at vi tænker over vores forbrug og ikke hele tiden går ud og køber nyt. Den forandring vil Lyngfeldt.dk gerne være med til at understøtte.

En loyal partner

Lyngfeldt sælger og lejer brugte landbrugsmaskiner ud til privat og erhverv, stor som lille, og ønsker at være med til at få din forretning til at køre på skinner. Derfor sidder de også inde med reservedele og kan lave eftersyn på dine maskiner. Alle af Lyngfeldts produkter er høj kvalitet og i god stand og repræsenterer mærker som New Holland, Husqvarna og Kverneland.

Hos Lyngfeldt går de op i at opbygge en god og vedvarende relationer til deres kunder, så man får et dybere kendskab til hinanden end bare overfladiske forretningsrelationer. For enhver, der arbejder med landbrug og store maskiner, ved, at det ikke bare er et arbejde, det er en passion og en livsstil, og lige sådan er det for Lyngfeldts medarbejdere. De arbejder med det, de brænder for og ønsker at overføre det til din forretning. Tag fat i Lyngfeldt og være med til at tage et lille skridt mod en stor forandring.