Kunsten at lave smukke negle – tag på neglekursus

Drømmer du om at kunne lave en fransk manicure, moderne gellak eller et unikt design på dine negle? Kunsten at lave smukke negle er noget, som alle kan lære.

Hos All About You kan du tage et professionelt neglekursus, hvor du kan lære at lave smukke, fantasifulde og holdbare negle, som ligner dem, som du kan få lavet hos en professionel negletekniker.

Hvad kan man lære på et neglekursus?

På et neglekursus hos All About You får du alle de nødvendige redskaber, som du skal bruge, når man bygger en smuk negl. Du vil lære, hvordan du skaber forskellige negledesign, hvordan du vedligeholder dem, og generelt hvordan du sørger for god neglehygiejne.

Når du afslutter et kursus hos All About You, får du et kursusbevis, som du for eksempel kan bruge på dit CV, så du kan søge arbejde hos en professionel neglesalon.

Kursus til nybegyndere eller erfarne

Det er lige meget, om du aldrig har lavet negle før – et neglekursus er noget, som alle kan deltage i. Negleteknikerne hos All About You har erfaring med alle former for niveauer på deres neglekursus.

Hvis du har god erfaring med at lave forskellige negle, men gerne vil have et kursusbevis, så kan de sørge for, at du kommer i mål med dine drømme.

Forskellige former for kurser

All About You tilbyder ikke kun én slags neglekursus. På deres webshop kan du vælge imellem mange forskellige neglekurser, der for eksempel kan lære dig at arbejde med gelpolish, nailart eller fransk manicure.

Du kan både få undervisning 1:1 eller sammen med en større gruppe.

Hvad koster det?

Et neglekursus hos Allaboutyou er ikke noget, som sprænger banken. Du kan for eksempel få et 1-dags basis negle kursus for kun 399 kroner. Du kan også komme til øvedag for kun 150 kroner og prøve dine nye teknikker af.

Hvis du gerne vil have eneundervisning, så skal du betale lidt mere. Til gengæld får du al den viden, som du har brug for, og negleteknikerne giver dig deres fulde opmærksomhed.

Søde og hjælpsomme teknikere

Underviserne fra All About You er altid søde, tålmodige og hjælpsomme gennem hele dit neglekursus. De har som sagt god erfaring med alle niveauer, så selvom det tager dig lidt ekstra tid at lære, så skal du ikke bekymre dig.

Negleteknikerne sørger altid for, at du får en god oplevelse på dit neglekursus. Det skal være en sjov og lærerig oplevelse at lære om neglekunsten, og det er du garanteret at få hos All About You.