Kosttilskud til hunde – hjælp din firbenede ven på bedste vis

Når du får hund, følger der et stort ansvar med. Det vigtigste er, at du giver hunden de bedste betingelser, når det kommer til valget af foder. Vælger du et kvalitetsfoder, skulle det meget gerne dække alle hundens behov.

Der kan imidlertid være særtilfælde, hvor der er brug for et tilskud, der kan dække mangler hos hunden. Det minder om os mennesker; mangler vi f.eks. vitaminer såsom B12, kan vi få det i form af et kosttilskud.

Gå efter kvalitet – i samråd med dyrlægen

Det er alfa og omega, at du går efter den bedste kvalitet på dit kosttilskud til hunde, og at du tager dyrlægen med på råd, så du ved, hvilke specifikke mangler der skal dækkes hos hunden – og om det overhovedet kan løses med et kosttilskud eller på anden vis er behandlingskrævende.

Du kan risikere at fejlernære hunden, hvis du ikke vælger det korrekte fodertilskud.

Hvornår er der behov for et kosttilskud til hund?

Pelsproblemer, ledsmerter og mavetarmproblemer.

Kosttilskud til hunde kan dække mange forskellige kategorier – tag blot et kig hos den kombinerede smådyrsklinik og webshop Dyrlægens Gård, hvor du kan søge målrettet på de enkelte kategorier.

Måske har du oplevet, at din hund har fået en mere mat pels. Her kan et produkt som Omega 3-6 være gavnligt, idet olien er med til at give pelsen mere glans.

Ledsmerter ses ofte hos ældre hunde, men også tungere hunde kan have problemer med leddene, ligesom særlige hunderacer kan være disponeret for ledproblemer. Her kan Omega-produkterne også være nyttige, idet olien smører leddene. Men der findes adskillige produkter inden for kategorien.

Et kosttilskud til hunde i form af probiotika kan også være påkrævet, hvis din hund har problemer med fordøjelsen.

Find kosttilskud til hunde hos Dyrlægens Gård

Eftersom Dyrlægens Gård er en kæledyrsklinik, har teamet også en stor erfaring med, hvilke produkter der rent faktisk virker. Der forhandles udelukkende de produkter, som klinikken selv kan stå inde for.

Fokuspunktet er kvalitetsprodukter, der dækker kæledyrets behov. Dyrlægens Gård har produkter til både hund, kat, fisk og gnaver, så webshoppen forhandler også kosttilskud til katte med mere.

Så vil du hjælpe dit kæledyr på bedste vis, er det måske på høje tid at tage et ekstra kig på, om din hund eller kat får det rette foder.