Kombucha – En utrolig lækker te

Kombucha er en slags gæret te, som nydes af utallige mennesker rundt omkring i verdenen. Kombucha er en fermenteret te, hvor et sammenspil mellem levende bakterier og gæring omdanner sukkeret i te til forskellige syrer, alkoholer og andre næringsstoffer.

Gæret te lyder måske ikke så forfriskende og indbydende, men det er det altså. Og i de sidste mange årtier, så er kombucha blevet utroligt populært blandt mange folk i alle klodens afkroge. Kobuchaen har en meget velsmagende lettere sur/sød smag, hvor man også kan tilføje forskellige smage som frugt eller juice.

Mange hævder, at kombucha har en del sundhedsmæssige fordele og positive effekter. Nogle mener endda, at den fermenterede te kan kurere og behandle sygdomme som kræft, AIDS og diabetes.

Hvis du har lyst til en mere raffineret og festlig form for kombucha, så skal du prøves de lækre Kombucha Bobler fra København Kombucha. – Her kan du finde det store udvalg af Kombucha Bobler.

Kombucha bobler

Kombucha bobler er en alkoholfattig drik med en fantastisk smag. Kombucha bobler er et godt alternativ til mere alkoholiske drikke, da de forskellige flasker indeholder under 1.2 promille alkohol. Det betyder, at du med Kombucha bobler kan nyde en festlig og forfriskende drik lige når du vil – Med god samvittighed også.

Den fermenterede kombucha te bliver hældt i luksuriøse champagneflasker, som skaber denne fantastiske vinøse og elegante smag som er så kendt fra de forskellige champagner eller andre mousserende vine – Kombucha bobler er dog modsat så mange andre alkoholiske drikke, utroligt alkoholfattigt.

Historien bag Kombucha

Kombucha og dens oprindelse er ikke støbt i sten, da historien og dens faktuelle oprindelse ikke er særlig præcis. Dog, hvis man kigger historisk set på det, så er kombucha lavet i landene Kina, Japan, Korea og Rusland. Te-drikken er dateret helt tilbage til for mere end 2000 år siden, hvor Kinas kejser Qin Shi Huang drak en fermenterede te, som han opfattede som liveliksir.

Kombucha blev skabt og er stadig ofte lavet i form af hjemmebryg eller en anden form for lokalt bryggeri.

I dag er kombucha en meget populær og udbredt drik, hvor specielt Nordamerika har taget den syrlige og søde drik til sig. Det er ikke kun supermarkeds hylderne som er fyldt med forskellige former for kombucha, der er nemlig også en stor del, som vælger at lave det selv i deres eget lille hjemmebryggeriet, hvor de helt selv kan bestemme hvilken smag og fylde deres kombucha skal være.