Køb smarte premium engangs vinglas fra Papkrus.dk

Er du træt af at stå med bunker af opvask efter festlige sammenkomster – og vil du gerne gøre det nemt for dig selv ved det næste større middagsselskab eller firmaarrangement?

Så er svaret engangsservice – og naturligvis af en rigtig god kvalitet, så det ikke føles som et ”billigt” alternativ, hvor det er nemt at klemme krusene eller glassene i stykker.

Hos Papkrus.dk kan du finde en premium engangsservice, heriblandt engangs vinglas der fås til favorable priser og kan personliggøres med f.eks. logoer.

Hvilken type engangsservice kan du købe hos Papkrus.dk?

Drikkeglas, fadølsglas, farvede papkrus samt engangs hvidvinsglas og engangs rødvinsglas – du kan kort og godt finde alt inden for engangs vinglas og almindelige krus hos Papkrus.dk.

De enkelte krus og engangs vinglas passer både til varme og kolde drikke, og der kan f.eks. tilkøbes låg til flere af papbægrene.

Webshoppen tilbyder dig også en bred vifte af supplerende tilbehør til dine engangs vinglas – det gælder både paptallerkener og isbægre samt serveringsbåde og kræmmerhuse.

Det er smarte produkter, der passer til den større private sammenkomst, men også til firmaarrangementer à la udstillinger, hvor I på messen gerne vil præsentere jeres produkter med lidt godt til ganen. Som virksomhed kan I også overveje at få logoer på jeres engangsservice – en service, som Papkrus.dk også tilbyder.

Du kan vælge varer fra bio-serien, hvis de forskellige former for engangsartikler skal være fremstillet af bionedbrydelige materialer.

Hvorfor vælge engangs vinglas fra Papkrus.dk?

Som leverandør sørger Papkrus.dk altid for at gøre noget ekstra ud af de respektive engangsartikler, hvorfor du kan forvente dig en meget høj kvalitet på såvel dine engangs vinglas som papbægre.

Grundet den attraktive pris er de et godt alternativ til at leje din service, ligesom du helt slipper for såvel opvasken som at skulle erstatte ødelagte glas, når det går lystigt for sig under de forskellige arrangementer.

Du gør det ganske enkelt nemmere for dig selv, når du vælger engangsartikler – og uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Engangsglas – også et hygiejnisk valg

Engangs vinglas og drikkeglas er også et hygiejnisk valg – ikke mindst med tanke på corona og lignende smittefarer.

Idet glassene, krusene og bægrene kan kasseres direkte efter brug, er det et minimum af gange, at de skal flyttes fra hånd til hånd, hvilket er med til at begrænse smittefaren.

Så engangsglas fra Papkrus.dk er et både klogt og prisvenligt valg – med mange muligheder for at personliggøre dem, enten via farvevalg eller logoer.