Hvad kan jeg få i en frokostordning?

Overvejer du at bestille en frokostordning til din virksomhed? En frokostordning kan være en rigtig god måde at øge arbejdsglæden på. Det er skønt at kunne samles med sine kollegaer om en lækker frokost, så man kan få lidt fornyet energi til dagen.

En frokostordning er sammensat med fokus på sundhed og velsmag. Derfor er man garanteret at kunne sætte tænderne i et væld af indbydende retter, som får smagsløgene til at synge.

En frokostordning efter dit hjerte

En frokostordning er ikke bare en platte med smørrebrødsmadder og lidt salat. En frokostordning er ofte sammensat af både spændende varme og kolde retter samt frugt og desserter – og menuen ændrer sig hver uge!

Hos Frokost+ kan du væge mellem forskellige menuforslag med salater, brød, supper, kødretter, ost, pålæg, søde sager og meget andet tilbehør. Der er med garanti noget til enhver smag, og hvis du har særlige ønsker, så kan du sammensætte og skræddersy din helt egen frokostordning.

God frokost til alle behov

Det er sjældent, at alle kollager er vilde med de samme retter. Måske er halvdelen af dine medarbejdere fan af de gode gamle traditionelle danske retter, mens andre foretrækker lette vegetarretter.

Frokost+ gør det nemt for dig at skræddersy din frokostordning, så alle kan spise med.

Skal der laves frokost til vegetarere eller veganere? Skal nogle retter laves glutenfri eller uden laktose? Frokost+ kan opfylde alles madønsker.

Med Frokost+ er du aldrig låst fast på en bestemt ordning. Hvis du skulle ændre mening eller have nye ønsker, så kan du blot ringe og ændre din bestilling.

Hvad koster en frokostordning?

Det skal ikke være dyrt for jer at spise god mad. Frokost+ gør en dyd ud af at levere kvalitetsmad, som alle har råd til. Deres menuforslag koster kun lidt over 50 kroner pr kuvert. Hvis du har brug for ekstra forplejning eller har særlige ønsker, så koster det lidt ekstra oven i hatten, men det er ikke noget, som sprænger budgettet.

Frokost leveret lige til døren

Er du fristet til at spise bedre i din arbejdsdag? Frokost+ leverer frokostordninger til Århus og omegn. De kører gerne ud til din virksomhed i det meste af Østjylland.

Du kan få et uforpligtende tilbud på deres hjemmeside, før du beslutter dig for, om frokostordningen er noget for dig. De er altid hjælpsomme og fleksible, så du skal med garanti kunne finde en løsning, som passer til dig og din virksomhed.