Hos Scarpa har de solgt håndlavede Italienske sko siden 1986

Hos Scarpa har de solgt håndlavede Italienske sko siden 1986. Siden 2015, Stine og Martin har skabt Scarpa mærket i deres eget design. de startede med en lille familie-ejet fabrik, og i dag arbejder de med tre forskellige fabrikker- alle placeret i Marche-området ved Adriaterhavet syd for Bologna. Scarpas designlinje afspejler tidens trends samt deres kunders ønsker og behov, hvilket kommer til udtryk i hver eneste kollektion. De lægger stor vægt på høj kvalitet og uovertruffen pasform i deres fodtøj. De håndsyer hvert eneste par sko, hvilket giver dem et unikt udtryk og høj kvalitet. Hvis du søger håndsyede sko med høj kvalitet og uovertruffen pasform, er Scarpa det helt rette valg for dig.

Kun den bedste kvalitet af kalve- og bøffelskind

I produktionen anvender de kun den bedste kvalitet af kalve- og bøffelskind. Alle produkter er vegetabilsk garvet. Denne proces er miljø- og allergivenlig. Dette gør de for at opnå den blødeste og bedste pasform vasker de en stor del af vores fodtøj, og de lægger stor vægt på valget af såler som er vigtig for komfort og holdbarhed. Vores fodtøj er designet og produceret så det er velegnet til det nordiske klima. Udover Scarpa’s egen produktion, håndplukker de enkelte styles fra andre små Italienske producenter for at fuldende udvalget i butikken.

Erfarne personale står altid klar til at rådgive dig i valget af fodtøj

Du kan med alt ro i maven købe gennem deres hjemmeside. Deres erfarne personale står altid klar til at rådgive dig i valget af fodtøj, så det med sikkerhed passer til din fod og din stil. Har du derfor brug for hjælp kan du altid skrive dem en mail eller give dem et kald. Så vil de svare så hurtigt som muligt på det spørgsmål du nu vil kunne have angående støvlerne. Hvis alt det ovenover lyder som noget du godt kunne tænke dig, så besøg siden i dag og se det store udvalg som du kan vælge fra.