Gør det nemt at udleje ejendomme med administrationshjælp

Hvem drømmer ikke om passiv indtjening? Om at skrive en bog, der bliver en historisk bestseller, så man så kan leve af salg og bibliotekspenge resten af sine dage? Eller om at have et patent på noget, som folk skal betale dig en klækkelig sum for at reproducere? Udlejere kender alt til det at have et solidt cashflow af passiv indtjening i form af husleje, når den tikker ind på kontoen i månedens start.

Vil du slippe for administrative opgaver?

Men selvfølgelig er det ikke gratis at være udlejer – der er en ejerudgift at betale, som huslejen jo vil dække. Måske kan det også være, du betaler dig fra at skulle stå for ejendomsadministration selv. Det er meget normalt for ejer- og andelsboligforeninger at overlade kontakten med en ejendoms lejere til et eksternt firma. Står du nu og søger yderligere information om ejendomsadministration?

Slip for mange opgaver – få hjælp til ejendomsadministration

En lang række opgaver kan du overlade til en ekstern samarbejdspartner, hvis du ikke er til sinds at stå med kontakten til lejere og alt det lejeretlige papirarbejde selv. Bl.a. så kan du lade andre om at opkræve leje, udarbejde lejekontrakter, have kontakt med vicevært og varmemålerfirma, udføre et indflytningssyn og lave en række regnskaber. Så faktisk er der en del opgaver, du helt kan slippe for.

Vid at der er styr på det juridiske

Selvfølgelig er det billige ikke at have en mellemmand i form af et eksternt bureau mellem dig og dine medlemmer eller lejere, men med alle de kræfter, du sparer, kan pengene vise sig at være givet godt ud. I øvrigt så bliver du ved at gøre brug af et bureau til ejendomsadministration sikker på, at lejeretlige regler overholdes – uden du som lægmand inden for jura skal kunne specielt meget selv.

Få hjælp til ejendomsadministration – du behøver ikke stå med teten selv.