Gaven til manden i dit liv

I et parforhold er der flere lejligheder, hvor du vil give din partner en gave. Det kan være til jul eller fødselsdag, eller noget mere personligt som årsdag, bryllupsdag eller en fordi-jeg-elsker-dig gave. Måske er du endda hoppet på Valentins Dag, som den danske detailhandel arbejder hårdt på at få indført. Hvorom alting er, så kan det være svært at finde den perfekte gave, især hvis din partner aldrig skriver ønskesedler.

I den dyre ende af skalaen

Hvis du gerne vil være gavmild og shoppe med spenderbukserne på, kan du gå i retning af et ur. Det er for mange mænd blevet et vigtigt element af deres image, og en måde at signalere en bestemt stil. For nogle drejer det sig om specifikke mærker, for andre et urs funktioner. Mon ikke han ved morgenbordet har givet udtryk for sine præferencer eller foran TV’et har udpeget en særlig model for dig? Hvis han er til smykker, er det måske en mere personlig gave at give ham. Her kan du have mere råderum, både hvad angår pris og design. Og du kan sætte dit eget præg ved for eksempel at give halskæder eller armbånd, som du føler vil falde i hans smag. Det samme er tilfældet med tøj af god kvalitet. Hvis du falder over en trøje eller T-shirt, der lige passer til manden i dit liv, er det næsten umuligt at lade den være i butikken. Nogle mænd er dog meget svære at købe tøj til, både hvad angår stil, farver og pasform.

Mindre kan også gøre det

En gave behøver ikke være dyr for at give glæde. At give sin partner en ting, der viser betænksomhed, er tit meget værdsat. Så hvis ”ham derhjemme” nævner noget han mangler eller savner, bør du notere det ned til senere brug. Derved viser du, at du er en god lytter.