Find en 20 fods container hos DC-Supply

DC-Supply er eksperter i containerløsninger til stort set hvad som helst. Læs mere her, hvis du søger en 20 fods container eller støjdæmpede specialcontainere.

DC-Supply har en 20 fods container til ethvert formål

DC-Supply har leveret kvalitet siden 1981 inden for containerbaserede løsninger til rederier, militær, herberg, festivaler, asylcentre, studieboliger, klubber, byfester og meget mere. De kan skræddersy løsninger til stort set alle formål. En almindelig 20 fods container er modulær, hvilket vil sige, at den kan stables på andre 20 fods containere. Det gør dem lette at bygge sammen, hvis der fx skal laves bygninger i flere etager eller bruges mere grundareal. To containere kan skæres op på den ene side og svejses sammen til det dobbelte areal. De er vandtætte og meget robuste, og de er desuden lavet til at blive fragtet med lastbil, skib eller kran. Du kan derfor lynhurtigt få bygget en containerbolig, studiebolig, et genhusningscenter, kontorpladser eller hvad det ellers skulle være. De har nogle standardmodeller for en 20 fods container, som du kan købe eller leje. Det giver dig mulighed for lynhurtigt at gå i gang, hvis du fx skal bygge midlertidige studieboliger på en grund, der senere skal ryddes for at blive bebygget med permanente bygninger. Det samme gælder, hvis der hurtigt skal bruges flere kontorpladser til nye ansatte, og udbygningen ikke helt kan følge med. Kontorcontainere kan hurtigt sættes op og giver mulighed for at få en komfortabel løsning. Find den rette 20 fods container til dine behov, eller bestil en skræddersyet model på www.dc-supply.dk.

Få arbejdsro med støjdæmpede specialcontainere

DC-Supply har også speciale i at udvikle støjdæmpede specialcontainere til bl.a. industrien. Det kan være til en larmende generator eller til produktion. Hvis du søger en støjdæmpet specialcontainer, så kan du med sikkerhed finde den rette løsning på www.dc-supply.dk. De har mange forskellige gode løsninger og kan specialfremstille næsten hvad som helst. Deres team består af tegnere, ingeniører, maskinmestre, bygningskonstruktører, smede og tømrer. Disse fag kan tilsammen udføre selv de mest specielle opgaver for offentlige, private eller militære aktører. De har bygget komfortable herberger til Nuuk, mobile slagterier i Uganda. Ingen afstande er for store – de kan levere til hele verden. Søger du en god containerløsning, så kan du med sikkerhed finde den hos DC-Supply. Deres støjdæmpede specialcontainere udføres til mange forskellige formål, og der kan helt sikkert findes en løsning til dig og din virksomhed. Læs mere om støjdæmpede specialcontainere på deres hjemmeside, hvor du også kan læse om de forskellige eksempler på specialløsninger, som de allerede har udført for andre kunder siden 1981. Der kan du søge inspiration til, hvad der er muligt med en container.