Find bandager og hjælpemidler hos K. C. Pedersen

Er du en af de mange danskere, der døjer med gigt eller smerter i hænder, håndled og arm som følge af en skade eller overbelastning? Bandager og skinner kan give dig støtte og sørge for, at fingre, håndled eller selve hånden holdes i en optimal og smertefri position. Det er dog ikke ligegyldigt, hvilke hjælpemidler du vælger, hvis du skal have det fulde udbytte.

Ét af de steder, hvor du finder et stort udvalg af bandager, hjælpemidler og træningsredskaber er hos firmaet og webshoppen K. C. Pedersen. Her kan du bestille specialfremstillede hjælpemidler som silversplints, redskaber og meget andet, der kan lette din hverdag.

Webshop for private og terapeuter

  1. C. Pedersen er en specialforretning, der sælger både hjælpemidler, bandager, træningsredskaber og håndskinner til private og professionelle. Du kan derfor både købe hjælpemidler til dig selv eller dine patienter.

Hos K. C. Pedersen forhandler de en lang række kvalitetsprodukter til ergoterapeuter og fysioterapeuter. I udvalget finder du blandt andet materiale til skinner til ergoterapi, når der skal fremstilles en skinne med eksakte mål til en patient.

Speciale i hjælpemidler til håndterapi

Da virksomheden K. C. Pedersen har specialiseret sig i hjælpemidler til håndterapi, finder du en bred vifte af håndbandager og håndskinner med udførlige angivelser af mål og anvendelse. Du kan i webshoppen nemt finde den bandage eller skinne, der passer bedst til dig og det problem, du søger at afhjælpe.

Ønsker du genoptræning til hænder og fingre, finder du også træningsredskaber specielt designet til håndtræning i webshoppen. Det kan f.eks. være bolde, elastikker og håndtræningsler, som giver en blød og nænsom træning, mens du ælter.

I shoppen kan du også købe en række praktiske hjælpemidler som f.eks. bestik eller køkkenredskaber med gode ergonomiske greb. Det kan i mange tilfælde gøre det nemmere at spise eller lave mad, selvom du døjer med smerter og nedsat bevægelighed i hænder og fingre. Med redskaberne har du et bedre greb, og du skal dermed ikke anstrenge dine hænder og fingre så meget.

Godt udvalg og masser af information

Når du handler i webshoppen K. C. Pedersen, finder du nemt frem til de relevante kategorier af produkter. Under hvert produkt finder du både en størrelsesguide og anvisninger til korrekt brug.

Mangler du bandager til bandagering eller fiksering, skinner, hjælpemidler eller smarte og ergonomisk udviklede træningsredskaber? Så besøg kcpedersen.dk, og se det store udvalg til brug ved håndterapi.