Få fisk på krogen med karpegrej fra NytGrej.dk

Drømmer du også om en rolig dag ved vandkanten, hvor du kan fordybe dig i stilheden med fiskestangen? Så er det måske karper og stør, du skal overveje at smide krogen ud efter.

Hvis du gerne vil i gang med at fiske efter karper, skal du også have det rigtige karpegrej ved hånden. Her får du en gennemgang af, hvad du skal have fat i, hvis du vil have en karpe eller stør på krogen.

Store fisk kræver solidt fiskegrej

Når du skal fiske efter karper og stør, er det ofte en rolig oplevelse. Du skal nemlig sidde ved vandet med dit karpegrej og være klar, hvis en af de store fisk bider på krogen. Med fiskestangen kaster du din agn ud i vandet, og så er det bare at vente på, at en karpe eller en stør kommer forbi.

Fiskene karper og stør kan blive voldsomt store, og derfor kræver det også ikke kun det rigtige, men også solidt og håndterbart karpegrej, hvis du vil have dem på krogen.

Det skal du bruge til at fange karper og stør

Hvis du vil fange karper, skal du også have det rigtige karpegrej. Det indebærer naturligvis en fiskestang, men det skal være en kraftig model, så den kan holde vægten fra de store fisk. Derfor anbefales det også, at du får en fiskestang med en længde på mellem 9 og 13 ft.

Nogle foretrækker at have flere fiskestænger med, når de fisker stør og karper. Det skyldes, at der på den måde er en større chance for fangst, men det er ikke nødvendigt for nybegynderen, der blot gerne vil nyde naturen og måske være heldig med snøren.

Når du skal vælge fiskehjul, er det vigtigste, at du nemt kan gå fra løsline og hurtigt spænde bremsen, hvis der er en fisk på krogen.

Find alt i karpegrej og størgrej hos NytGrej.dk

Det kræver det rette karpegrej, hvis du vil have en karpe på krogen. Derfor kan du gøre det let for dig selv, hvis du besøger NytGrej.dk, før du drager afsted på fisketur. Her kan du nemlig få et stort udvalg af både karpegrej, men også størgrej og grej til andre typer fiskeri såvel som praktisk beklædning til fisketurene.

Hvis du gerne vil i gang med fiskeriet, er der god grund til at tjekke udvalget af karpegrej hos NytGrej.dk, så du har alt det nødvendige udstyr for en succesfuld fisketur.