Få en kikkert hos Naturbutikken – f.eks. fra Leica

Naturbutikken hjælper Dansk Ornitologisk Forening med at tage godt hånd om den danske natur! Al overskuddet fra denne forretning går nemlig direkte til fugle- og naturbeskyttende initiativer i både indland og udland. Køb derfor din nye kikkert eller dit nye teleskop allerede i dag på enten www.naturbutikken.dk eller hos den velbesøgte fysiske butik i København.

Udstyr fra Leica hos Naturbutikken er af høj kvalitet

Her finder du for eksempel et stort udvalg af kikkerter og teleskoper fra mærket Leica. Produkter fra Leica gør det muligt for dig at gå på opdagelse i naturens forunderlige og uforudsigelige verden. Producenterne bag disse lækre Leica kvalitetskikkerter er nemlig yderst passionerede mennesker, der mere end noget andet ønsker at kunne tilbyde produkter, som yder høj præcision og intense visuelle oplevelser. Målet er altid at kunne give dig lov til at opleve naturen helt tæt på — uden at forstyrre dyrene i deres naturlige habitat. Leica produkter hjælper dig derfor med at se naturen på en måde, der normalt er usynligt for det blotte øje. Find alt fra en lille Leica Trinovid lomme kikkert til en lidt større Leica Noctivid kikkert på www.naturbutikken.dk. Disse fås alle til yderst gode priser, samt med fri fragt på køb over 500 kr. Få dog også helt op til 20% rabat, hvis du vælger at blive medlem!

Det er oplagt at finde en kikkert hos forhandleren

Køb derfor din nye kikkert hos Naturbutikken. Med det rigtige udstyr går du nemlig aldrig galt i naturen! En kikkert i god kvalitet gør det muligt for dig at opleve naturen helt uforstyrret — på naturens præmisser. Det kan dog ofte være svært at vide præcis, hvilken kikkert, der er værd at investere i. Hvor meget skal den koste? Hvor stor skal den være? Hvad bør forstørrelse- og objektivdiameteren være? Forstørrelse- og objektivdiameteren måles altid i to tal angivet i millimeter. Det første tal angiver synsfeltets bredde og dybdeskarpheden, mens det andet tal angiver, hvor meget lys, der kommer ind i din kikkert. Jo større et synsfelt, jo mindre detaljer og omvendt. Jo mere lys din kikkert lukker ind, jo bedre virker den ved mindre gode lysforhold. Information som dette er altid til stor hjælp, når man er på udkig efter det rigtige udstyr. Det er dog de færreste, der har fuldkommen styr på de mange tekniske begreber, og erfarne medarbejdere står derfor altid klar på www.naturbutikken.dk eller i butikken på Vestergade i København.

På www.naturbutikken.dk finder du også en såkaldt kikkertguide, som er blevet populær blandt mange naturentusiaster, der er på udkig efter præcis den type kikkert, der passer deres behov bedst.