Få de rigtige priser på sølvbestik

Har du noget gammelt sølvbestik, som du længe har overvejet at sælge, men du har bare ikke vidst, hvad prisen var? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Få priser på sølvbestik og du får matchet den højeste sølvpris på markedet. Du kan få et gratis uforpligtende møde og en gratis vurdering at dit bestik. Du får også testet om dit sølv er ægte og, hvis det er ægte, hvilken karat det er i. Du kommer i kontakt med nogen, der har en bred erfaring indenfor handel af sølv og du får derfor altid dit sølv vurderet af et par gode øjne. Har du derfor noget sølvtøj, som du ikke længere bruger, men du syntes at det fortjener nyt liv efter det er blevet omsmeltet, så kan du få priser på sølvbestik lige her.

Priser på sølvbestik fra kendte mærker

Har du sølvtøj fra kendte mærker som du ikke længere bruger, så har du lige nu mulighed for at sælge det og du kan få priser på sølvbestik. Der er stor efterspørgsel efter kendte mærker som Georg Jensen, A. Dragsted, Hans Hansen, Evald Nielsen, Cohr, Michelsen og mange flere. Har du derfor nogle af disse mærker eller nogle andre designer mærker, kan du altså få en gratis vurdering af dit sølvbestik. Det er ikke kun mærket der har stor interesse, det har alder, gravering, stand, og selvfølgelig efterspørgslen også. Har du dog ikke noget af dette kan du stadig komme ind med dit sølvtøj, du vil dog bare få en lavere pris for det.

Priser på sølvbestik – Hvordan ved jeg om mit sølvbestik er ægte

Det kan godt være svært at finde ud af om ens sølvtøj er ægte. Det er dog sådan at ægte sølvtøj altid er stemplet. Ønsker du derfor priser på sølvbestik er det vigtigt at det sølv du kommer ind med er ægte. Du kan derfor selv tjekke om dit sølv er ægte, du skal bare kigge efter stemplet. Kan du dog ikke finde stemplet og stadigvæk er i tvivl om dit sølv er ægte, så kan du altid få foretaget en syretest. På den måde kan du være helt sikker på at dit sølv er ægte og at du får de rigtige priser på sølvbestik.