Derfor skal du vælge Langkilde & Søn som leverandør af Dannebrog

Siden det ikoniske Dannebrog dalede ned fra himlen i 1219, har det tjent som et symbol på stolthed og festligheder. Siden da har Danmark som nation haft en stolt tradition med at hejse Dannebrogsflaget for at fejre store som små begivenheder.

Vil du også gerne kunne hejse Dannebrog på din matrikel? Så bør du helt klart vælge Langkilde & Søn som leverandør af dit flag.

Siden 1938 har Langkilde & Søn produceret Dannebrogsflag til hele landet, og det inkluderer også det kongelige hof. Når du vælger Langkilde & Søn, er du derfor altid sikret høj kvalitet og lang holdbarhed.

Håndværk af højeste kvalitet

Når du vælger Langkilde & Søn som din leverandør af Dannebrog, køber du ikke blot et flag. Tværtimod køber du håndværk af højeste kvalitet, hvor der er kræset for både materialer og detaljer.

Hos Langkilde & Søn fremstiller de flag efter gamle håndværksmetoder. Det sikrer dig et Dannebrogsflag, der både har en fantastisk æstetisk appel, men også en uovertruffen holdbarhed. Den ekstra gode holdbarhed sikrer, at dit nye flag kan holde til vind og vejr, selvom du hejser det i tide og utide.

Firmaflag – promovér din virksomhed på flotteste vis

Det er dog ikke kun Dannebrog, som Langkilde & Søn kan levere til dig. Hvis du for eksempel ejer en virksomhed, kan Langkilde & Søn også levere firmaflag til virksomheder.

At promovere sin virksomhed med flag er en ældgammel tradition. Ikke desto mindre er det stadig et uhyre effektivt markedsføringsværktøj, der også har berettigelse i dag.

Når du vælger Langkilde & Søn til opgaven, er du altid sikret et tilfredsstillende resultat. Det gælder i øvrigt, uanset hvilken type reklameflag du vælger til din virksomhed.

Bannere til alle behov

Det er faktisk ikke kun flag, som Langkilde & Søn er leveringsdygtige indenfor. De kan også hjælpe dig, hvis du ønsker bannere. Det kan for eksempel være:

  • Kampagnebannere
  • Udsmykningsbannere
  • Specialbannere

Uanset hvad du skal bruge et banner til, og hvordan det skal se ud, er Langkilde & Søn klar på opgaven. Præcis med deres danske flag er du altid garanteret en løsning, der er både flot og holdbar.
Derudover tilbyder virksomheden også altid konkurrencedygtige priser. Det skal nemlig ikke koste en bondegård, når du gerne vil have kvalitet til dig selv eller din virksomhed.