De bedste designertasker du på holde øje med

Modeverdenen er dynamisk og i konstant udvikling, hvilket gør det til et spændende sted at være. Der introduceres nye tendenser, stoffer og designideer hver sæson, hvilket holder tingene friske og interessante. Derfor er der altid nye designertasker, som vi har lyst til at investere i. Håndtasker er ikke kun funktionelle, men sørger også for, at du ser godt ud, uanset hvor du går. Der er noget så charmerende ved at investere i en håndtaske, der fortæller meget om din stil. Det er den perfekte måde at efterlade et varigt førstehåndsindtryk på og tage dit outfit fra kedelig til fantastisk på ingen tid! Gør dig klar til at opdage de bedste designertasker, som du kan kigge efter denne sæson!

Dior

Diors tasker er indbegrebet af glamour og luksus. Designermærket er bedst kendt for sit ikoniske logo og brugen af luksuriøse materialer. Dior har alt fra klassiske håndtasker til duffle bags og cross body bags. Den mest solgte håndtaske fra mærket er New Mini Miss Waspy Bag. Tasken har en mini hvepseformet lås, har en læderrem og fås i flere farver. Hvis du er på udkig efter en ny tote bag, er New Mini Miss Dior-tasken ideel. Denne taske er lavet af blødt svineskind ruskind, kommer med en skulderrem i læder og har et rummeligt interiør. Hvis du er på udkig efter en luksuriøs taske, der skriger overdådighed og raffinement, er Dior mærket, du skal gå efter.

Mulberry

Mulberry er et andet luksusmærke, der er bedst kendt for sine ikoniske lædertasker. Der er ingen tvivl om, at mærket har skabt sig et navn i modebranchen på grund af dets unikke designs og upåklagelige håndværk. Mærket har tasker i alle former og størrelser, lige fra små håndtasker til indkøbstasker og rejsetasker. Den mest solgte Mulberry taske  er  Bayswater-tasken. Denne taske er lavet af ægte læder, har en dobbelt spænde lukning og har en justerbar skulderrem. Hvis du er på udkig efter en crossbody-taske med en stilfuld kant, er Antony tasken lige noget for dig. Denne taske er lavet af ægte læder, kommer med en læderrem og har et rummeligt interiør. Hvis du er på udkig efter en lille taske, der er ideel til daglig brug, er Bargello Small Shoulder Bag et godt valg. Denne taske er lavet af ægte læder, har en tophank og dobbelt spænde-lukning og har en justerbar skulderrem.

Chanel

Chanels tasker er tidløse klassikere, der passer til enhver lejlighed. Hvis du er på udkig efter en luksuriøs håndtaske med et klassisk twist, er en Chanel-taske det helt rigtige valg. Mærkets ikoniske designs omfatter klassiske quiltede håndtasker, håndtasker med kædehåndtag og spandtasker. Hvis du er på udkig efter en quiltet håndtaske, bør du overveje Gabrielle-tasken. Denne taske er lavet af et diamantquiltet lammeskind, har en sammenvævet kæderem, har en guldfarvet lås, lynlåslukning og fås i flere farver. Hvis du er på udkig efter en taske med kædehåndtag, er Boy Bag lige noget for dig. Denne taske har en skulderrem med kædeled, er lavet af lammeskindslæder, har en lukning med klap foran og fås i flere farver. Hvis du er på udkig efter en spandtaske, er Classic Flap Bag et godt valg. Denne taske er lavet af lammeskindslæder, har en dobbelt klaplukning og fås i flere farver.

Gucci

Gucci er et andet luksusmærke, der er kendt for sine udsøgte håndtasker. Fra klassiske totes til strukturerede skuldertasker, mærket har det hele. Den mest solgte taske fra Gucci er Baguette Small Shoulder Bag. Denne taske er lavet af sort Guccissima-canvas, har en klaplukning og leveres med en justerbar læderrem. Hvis du er på udkig efter en struktureret taske, er GG Running Medium Bag lige noget for dig. Denne taske er lavet af læder, har en tophank og en klaplukning foran og har en aftagelig skulderrem. Hvis du er på udkig efter en klassisk tote bag med et twist, er Guccissima Tote Bag et godt valg. Denne tote bag er lavet af sort Guccissima lærred, har en klaplukning foran og har en lang skulderrem med et justerbart spænde. Hvis du er på udkig efter en stilfuld taske, der er både funktionel og alsidig, er Gucci’s tasker lige noget for dig.

Louis Vuitton

Det franske modehus er bedst kendt for sine klassiske håndtasker og rejsetasker. Louis Vuittons tasker er tidløse og elegante. Mærkets mest solgte håndtaske er Neverfull MM Bag. Denne taske er lavet af et monogrammønstret Epi-læder, har en guldfarvet lås og lynlåslukning og kommer med en aftagelig skulderrem. Hvis du er på udkig efter en rummelig tote bag, er Twist Sac Bag et godt valg. Denne taske er lavet af stof med monogrammønster, har en twist-lås og en aftagelig skulderrem. Hvis du er på udkig efter en elegant taske, der er ideel til arbejdet, er Epi Leather Sac De Jour Bag et godt valg. Denne taske er fremstillet af Epi-læder med monogrammønster, har en tophank og en valgfri skulderrem. Hvis du er på udkig efter en rejsetaske, der er rummelig og funktionel, er Speedy 35 Bag et godt valg. Denne taske er fremstillet af stof med monogrammønster, har en klaplukning og en justerbar skulderrem. Dette er de bedste designerhåndtasker, du bør holde øje med denne sæson! Dette er nogle af de mange tasker, som du kan få fingrene i denne sæson. Designertasker er en fantastisk måde at tilføje lidt luksus til dit hverdagsoutfit og fuldende dit look. Så vent ikke længere og få fingrene i en af disse tasker. Du vil ikke fortryde det!