Chaplon Tea og de flotteste, japanske tekander hos Origreen

Hos Origreen kan du købe nøje udvalgt tilbehør til te og kaffe heriblandt de flotteste japanske tekander. Yderligere finder du også noget af den bedste te på markedet som f.eks. fra Chaplon Tea. Hvis du ikke vil gå på kompromis med de uundværlige afbræk i løbet af dagen, hvor du nyder en god kop te, så klik ind på origreen.dk, der fører et stort udvalg af økologiske produkter.

Japansk tekande – perfekt som gave!

En japansk tekande er ikke blot genial til tebrygning. Den er også et mesterværk i sig selv på æstetisk niveau. Hos origreen.dk udvider de deres sortiment løbende med masser af spændende tilbehør til tedrikkere, men også kaffedrikkere!

En japansk tekande er et hit – også på gavebordet. På origreen.dk kan du bl.a. opleve den klassiske Banko-Yaki tekande i forskellige udgaver f.eks. med en smuk, blå glasering. Du finder også æstetiske teglas i sortimentet med tilbehør heriblandt udgaver fra Gaiwan. Hvis vi bliver i Japan, så se også på de unikke, traditionelle tedåser, der er en fryd at have stående fremme. Japansk og skandinavisk design mixer rigtig godt!

Japanske tekander er blevet moderne. De flotte detaljer og de harmoniske former gør dem særdeles eftertragtede. Hvis du også vil have lidt lækkert at putte i din nye japanske tekande, så er du også kommet til det rigtige sted. Hos webshoppen sælger de nemlig også førsteklasses te.

Chaplon Tea for den bedste smagsoplevelse

Chaplon Tea er et mærke, som er på mange tenyderes læber. Hos Chaplon Tea Estate har de en passion for at skabe de bedste smagsnuancer, og det har resulteret i flere unikke produkter. Origreen har sørget for at samle alle favoritterne inden for Chaplon Tea heriblandt Blodmåne, Breakfast Tea, Casablanca og Bjerg Te. Hvis du er en kompromisløs tedrikker, så finder du måske dit nye hjem i Chaplon Tea Estate. Der er lagt vægt på at skabe økologisk te, som giver en smagsoplevelse, hvor alt spiller sammen – lige fra teen til emballagen. Fordi Chaplon Tea kommer i smukke dåser, man får lyst til at samle på. De komplimenterer hinanden rigtig godt og kan med fordel stå fremme på køkkenbordet. Når kun det bedste er godt nok, skal man vælge Chaplon Tea.

Hos Origreen forhandles alt fra Chaplon Tea Estate produkter til japanske tekander, men det er ikke kun fanatikere inden for te, der finder sig godt til rette. De har også samlet en masse delikatesser, du kan shoppe online. Webshoppen tilbyder bl.a. et bredt udvalg af Svenningsen Chocolatiers samt forskellige typer af pasta fra Pasta Mancini. God appetit.