Bionedbrydelige poser fra BIOBAG ZENZO er vejen frem

Lad BIOBAG ZENZO tage hånd om dine behov i forhold til affaldssortering og -håndtering. Den miljøbevidste producent står nemlig bag mange forskellige typer bionedbrydelige poser til for eksempel madaffald, som har flere fordele sammenlignet med konventionelle alternativer. Når du vælger bioposer fra BIOBAG ZENZO, vælger du altså kvalitet til arbejdspladsen eller det offentlige rum. Læs mere om det store udvalg herunder eller på www.zenzo.dk.

Bionedbrydelige poser fra www.zenzo.dk er fuldt komposterbare

Leder du efter et kvalitetssikret og naturligt alternativ til almindelige plastposer? Så kan du med fordel læse med her, hvor vi ser nærmere på BIOBAG ZENZO, der er leverandør af et bredt udvalg af fantastiske bionedbrydelige poser. Deres bionedbrydelige poser er nemlig fuldt komposterbare – og altså bionedbrydelige – helt som navnet antyder det! Dette betyder mest af alt, at der aldrig efterlades mikroplast på de steder, hvor den bionedbrydelige pose bortskaffes. Hvis du indsamler madaffald i en biopose, forurenes dette affald heller ikke af mikroplast, og det kan således snildt komposteres samt bruges som for eksempel gødning. Hvis du bruger kompost som gødning i forbindelse med landbrug, er bionedbrydelige poser derfor det perfekte valg, da du på denne måde ikke spreder mikroplast på markerne. De mange bionedbrydelige poser fås derfor også i forskellige størrelser, sådan at de passer forskellige behov og forskellige mængder organisk affald.

Der findes bionedbrydelige poser til alle formål og mængder

Bionedbrydelige poser produceres primært af en form for polyester, der er nedbrydelig og derfor komposterbar. Denne polyester sammensættes med vegetabilske olie og stivelse, der til slut danner et produkt, som er spiseligt for mikroorganismer. Når du vælger bionedbrydelige poser til din arbejdsplads eller institution, investerer du derfor i et produkt, der er fuldt nedbrydeligt, og som kun efterlader en smule vand, CO2 og humus. Udbredelsen af bionedbrydelige poser er derfor også ved at tage fart i danske institutioner og kommuner landet over — BIOBAG ZENZO ønsker nemlig at gøre bionedbrydelige poser til det foretrukne valg, når det gælder indsamling af madaffald. Denne type poser kan nemlig være med til at sikre, at madaffaldet udnyttes til fremstilling af biogas og gødning uden risiko for mikroplastforurening.

BIOBAG ZENZO tror stærkt på, at bionedbrydelige poser er vejen frem, og at det er den optimale løsning, når det gælder indsamling af madaffald — uanset hvor stort behovet er. Derfor fås de bionedbrydelige poser også i en lang række forskellige størrelser samt i form af alt fra biohundeposer til komposterbare engangsforklæder. Du kan se de mange muligheder for bionedbrydelige plastprodukter på www.zenzo.dk. Der finder du med garanti et produkt, der passer dine behov, hvad end du arbejder inden for industri, detail eller landbrug.