Alle de gode lydbøger samlet ét sted!

Elsker du en god bog, men kniber det med læsetid? Så overvej at abonnere på lydbøger, som er et format, der giver langt mere fleksibilitet. Hos tales tilbyder de en premium-service til dem, der ønsker adgang til et kæmpe bibliotek af gode lydbøger. Det betyder masser af læsestof, når du gør rent, handler ind, kører bil og mange andre situationer, hvor det ellers ikke ville være muligt at læse i en almindelig bog.

Glæd dig til aldrig at løbe tør for læsestof igen!

Gode lydbøger til gode priser hos tales.dk

Der er gode lydbøger på alle hylder, og som abonnent på tales Premium, kommer du ikke til at mangle læsestof. Lige nu finder du en række fænomenale tilbud heriblandt på titler som Opløst, Gladiator og Kvæler. tales Premium fås både til Android og iOS og er en app, som er nem at benytte og søge på, der også giver dig anbefalinger på nye titler, som du måske kunne synes om. Hver måned kommer der nye, gode lydbøger til appen, som du kan læse helt gratis som abonnent.

Den almindelige dansker er for alvor ved at åbne øjnene op for fordelen ved lydbøger og især kombineret med en nem abonnementsservice som tales Premium. Med mobilt internet på telefonen er det derfor muligt altid at kunne tilgå hele verdens bibliotek – blot med ét klik! Glæd dig til at fordybe dig i fantastiske verdener fyldt med dværge, drager og andet godtfolk. Eller følg den nye pige i byen, som skal jonglere kærligheden imellem to parter med hver deres unikke, komplet forskellige charme. Er du mere til krimier eller faglitteratur? Uanset smag finder du en lang række af gode lydbøger på tales.dk, der henvender sig til forskellige smagspallætter.

Gode lydbøger på alle hylder

Oplev gode lydbøger, der er skrevet med passion – med få klik. En god lydbog kræver ikke kun en forfatter med en gylden idé og skrivetekniske kundskaber til et 13-tal. Den kræver også en fortæller, der formår at puste magi i de ord, som forfatteren har arbejdet så ihærdigt for at producere og perfektionere. En god fortæller kan løfte bogen op på næste niveau, men desværre kan en dårlig fortæller også ødelægge bogen for en. Med tales Premium får du adgang til gode lydbøger, der er læst op af fortællere, som kan deres kram – som differentierer elegant mellem forskellige karakterer, og som tilpasser tonen til stemningen.

Kigger du efter en platform med alle de gode lydbøger samlet ét sted? Klik ind på tales.dk, og få 14 dages gratis prøve på deres premium-tjeneste, der hurtigt bliver en fast del af dagligdagen. Lad være med at gå på kompromis med dit lytte-/læsestof!