3 ting alle børnefamilier bør have i haven

Haver ser meget forskellige ud, alt efter hvem der bor ved dem. Ældre mennesker har som regel en lille have, der ikke er svær at passe. Andre har en stor køkkenhave med en masse blomster, buske og bede. Børnefamilier har ofte fokus på leg i haven. Til dette har man brug for nogle gode legefaciliteter såsom et gyngestativ og legetårn. Her kommer et bud på tre ting, der er guld værd for børnene.

Gyngestativ

Børn kan bruge mange timer på et gyngestativ. Den velkendte kilden i maven stopper aldrig med at være sjov, og det er derfor en klassiker i mange haver. Der findes mange forskellige former for gyngestativer – både i træ, metal, med en, to eller flere gynger på og med forskellige slags sæder. Man kunne gå efter det klassiske dæksæde, et standard fladt sæde eller en babygynge alt efter alderen. Vær dog opmærksom på hvor meget vægt gyngestativet kan holde til alt efter aldersgruppen.

Legetårn med rutsjebane

En anden genial ting til haven udover et gyngestativ er et legetårn. Det er ofte bygget af træ, og består af en stige, der fører op til et lille legehus. Ofte er der også tilkoblet en rutsjebane, så børnene nemt kan komme ned, samtidig med at de synes, det er sjovt. Her kan du både få rutsjebane og legehus i ét, i stedet for at skulle investere i begge dele hver for sig. 

Sandkasse

Sandkassen er også en klassiker. Her kan børnene fordybe sig med at lave lækre sandkager, fine sandslotte og mange timers sjove lege. For at gøre oplevelsen god for børnene, har de også brug for legetøj til sandkassen. Det kunne være skovle, spande, river og generelt plastik legetøj i mange sjove former. En lille trillebør til at køre sand frem og tilbage er også en sjov aktivitet, og noget dine børn med garanti vil elske.